Huwelijk trends 2017

Huwelijk trends 2017

Bron: Pinterest


Wil je graag up-to-date zijn met de trends voor 2017? Lees dan snel verder!
Natuurlijke (lees groene) decoraties zijn hot. Ze worden vooral verwerkt in bloemdecoraties voor de ceremonie, avondfeest, maar ook op de bruidstaart, haar etc. Meest gebruikte groene plant is klimop (ook wel Hedera genoemd). Dit in combinatie vaak met witte bloemen zoals rozen, hortensia’s of natuurlijk gipskruid. Deze kleurstelling past perfect binnen het Vintage huwelijksthema!
Ook kunnen deze 2 kleuren gecombineerd worden met goud, koper of oud roze. Gouden letterballonen zijn erg populair. Ook led ballonnen, die ’s avonds aangestoken kunnen worden en hangende decoraties in de vorm van glasbollen en vaasjes zullen in 2017 steevast aanwezig zijn.
De meeste bruidsparen trouwen in juli en augustus. Veel bruidsparen kiezen voor een Mini Moon. Dit wil zeggen dat ze na hun huwelijksdag enkele dagen op vakantie gaan, bijvoorbeeld op City Trip naar Rome, Parijs of Barcelona. Ze kiezen hiervoor omdat het op veel tropische bestemmingen in juli en augustus regenseizoen is. Dit plannen ze meestal later in het jaar (met het opgebrachte geld van hun huwelijksdag).