Cursus Weddingplanning 25 januari 2023

Cursus Weddingplanning 25 januari 2023

Yes! Eindelijk! Na overleg met Syntra Biz, mag ik weer een nieuwe groep Weddingplanners opstarten. Deze cursus Weddingplanning start op woensdagavond 25 januari 2023. Wat mag je allemaal verwachten?

Gedurende 20 lesavonden leer ik je alle kneepjes van het Weddingplanner vak. Je krijgt dus les van een zéér ervaren (13 jaar en 100 huwelijken) maar vooral enthousiaste docente! Deze lessen zijn interactief, dus je gaat er direct zelf mee aan de slag!Photocredits: Moorsmedia

Na deze cursus die we in juni 2023 zullen afronden ben je helemaal klaar om als zelfstandige (in hoofd of bijberoep) aan de slag te gaan! Tijdens deze praktische cursus weddingplanning behandelen we veel échtgebeurde cases, zodat je goed voorbereid kan starten. Bovendien zullen we ook enkele leveranciers bezoeken, zodat je je netwerk al kan opbouwen.

Je mag gedurende de cursus een bruidspaar begeleiden naar hun droomdag. Daarnaast werk je aan je ondernemingsplan, kortom je bent klaar om de huwelijksmarkt te bestormen!

Voor meer informatie én inschrijving verwijs ik je heel graag door naar Syntra.

Natuurlijk mag je me altijd rechtstreeks contacteren voor extra informatie.

Ik kijk er ENORM naar uit om nieuwe talenten te voorzien van goede bagage om professioneel als Weddingplanner aan de slag te gaan!

Hierbij nog even een review van de cursus weddingplanner:

“Bij het inschrijven wist ik niet goed wat te verwachten van de lessen. En initieel dacht ik ‘baat het niet dan schaadt het ook niet’. Maar ik werd aangenaam verrast. De lessen boden een goede verhouding tussen theorie en praktijk. 

Soms waren de opdrachten best heftig en dit doordat ze talrijk waren, maar vooral omdat iedereen natuurlijk ook een fulltime job of studie had. Anderzijds was er voldoende flexibiliteit om toch steeds alles te realiseren binnen een vooropgesteld tijdsframe.

Persoonlijk heeft deze opleiding me dichter bij mijn doel gebracht en meer geboden dan verwacht. Een goede voorbereiding op het beroep van Weddingplanner. 

De opleiding is zéker een aanrader.”