Privé feest organiseren

Waar begint u aan bij een privé feest organiseren?

Allereerst is het belangrijk dat u inkadert hoeveel mensen u gaat uitnodigen. Dit heeft namelijk invloed op de keuze van de locatie met hierbij de faciliteiten.

Daarna kunt u het best nadenken wat voor soort feest het wordt? Avondfeest (met hapjes en drankjes) of feest met lunch/diner.

En natuurlijk is de timing ook erg belangrijk, zeker als u kiest voor een feestzaal, want deze zijn zeker in het hoogseizoen (mei t/m september) al goed bezet. Nadat u de feestzaal heeft vastgelegd kunt u al best uw gasten een Save-the-date uitnodiging sturen.

Het zou jammer zijn als er enkele belangrijke gasten niet zouden kunnen komen.

Hierna kunt u nadenken over een thema/kleur. Hiermee tilt u uw feest op een hoger niveau. U kunt hiervoor veel inspiratie opdoen via Pinterest!

U kunt dan denken aan de uitnodigingen, decoratie in feestzaal, zelfs de hapjes en drankjes kunnen afgestemd worden op uw gekozen thema. Ook het entertainment (DJ à muziekkeuze) of band kunnen het thema versterken.

Een dresscode maakt het helemaal af!

Tip: over het algemeen is het zo dat feestzalen een goedkoper tarief aanhouden, wanneer u de zaal op een vrijdag huurt!

Veel succes met de organisatie van uw privé feest. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies! of volg mij op Facebook LinkedIn  Pinterest of Twitter.