Weddingplanner

The Weddingplanner, iedereen kent deze romantische klassieker wel waarin de

weddingplanner als een blok valt voor de bruidegom en omgekeerd. In het echte

leven heeft een weddingplanner echter een heel andere taak, dus hoe ziet dit

beroep eruit in realiteit en waarom kan jij niet zonder tijdens de voorbereidingen

van je huwelijk? Perfect Celebrations licht hieronder kort toe waaruit het meest

romantische beroep ter wereld bestaat en wat we voor jou kunnen betekenen.

Weddingplanners voor een betoverende bruiloft

Binnenkort is je grote dag eindelijk daar. Jullie hebben er beiden stiekem heel hard naar uitgekeken en dan is het ook niet meer dan normaal dat jullie allebei de perfecte dag voor ogen hebben en willen. De beste manier om een droomhuwelijk volledig naar jullie zin te krijgen, is door een weddingplanner in te huren. Deze is immers een specialist in de organisatie en coördinatie van bijzondere huwelijken!

Bij Perfect Celebrations vormen beleving, romantiek en sfeer de belangrijkste aandachtspunten, waarbij zowel vernieuwing als creativiteit niet uit het oog worden verloren. Met ons maatwerk is de mooiste dag van jullie leven niets dan een garantie. Jullie ja-woord is de bevestiging van jullie liefde, jullie ringen het bewijs en onze ondersteuning het totaalconcept dat alle elementen doet samensmelten tot een volmaakt geheel.

De taken van een weddingplanner in een notendop

Weddingplanners zijn niet alleen voor the rich and the famous, integendeel. Perfect Celebrations plant je bruiloft met om het even welk budget dat jullie voor ogen hebben, zonder in te boeten Weddingplannerop kwaliteit en liefde. Maar wat doet een weddingplanner nu precies? Hieronder een kort overzicht van onze taken:

  • Zorgeloos genot
   Je zou het misschien niet zeggen, maar de voorbereiding van een huwelijk kost tientallen uren. Tweehonderd, misschien wel driehonderd. Waar halen jullie deze tijd vandaag? Vertrouw je taken toe aan een weddingplanner en hou die tijd lekker voor jezelf, elkaar en – eventuele – kinderen. Onze job is immers om de hele planning uit jullie handen te nemen!
  • Zakelijke connecties
   Perfect Celebrations heeft alles in huis om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. We hebben namelijk alle nodige contacten met leveranciers, groot- en kleinhandels, noem maar op. Van bloemenwinkels tot decorateurs: wij stellen alles in het werk om jullie het allerbeste te schenken op jullie huwelijk.
  • Organisatie troef
   Een weddingplanner weet als geen ander om te gaan met deadlines, wanneer wat exact te plannen, elke minuut tot in detail voor te bereiden enzoverder. Een geslaagd huwelijk steunt immers op een nauwkeurige organisatie. En vergeet niet: jullie persoonlijke wensen en verlangens staan steeds centraal in onze aanpak en opzet!
  • Centraal aanspreekpunt
   Doordat je de planning van jullie huwelijk overlaat aan een professional, heb je ook meteen slechts één aanspreekpunt voor zowat alles wat met jullie bruiloft te maken heeft. Wat jullie willen, wordt door ons verwezenlijkt en heb je vragen over een bepaald onderdeel van jullie huwelijk of zouden jullie toch iets net anders willen zien? Dan zijn wij er met een luisterend oor.
  • Styling tot in de kleinste puntjes
   Op jullie huwelijk wil je vanzelfsprekend de juiste sfeer creëren. Misschien wil je bijvoorbeeld werken in een bepaald thema, misschien wil je een bepaalde decoratie die jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Eender hoe, Perfect Celebrations is de ideale weddingplanner om de juiste sfeer en ambiance te realiseren en vormt meteen een bron van inspiratie dankzij een jarenlange ervaring in huwelijksstyling!

Perfect Celebrations als weddingplanner op jouw huwelijk?

Redenen genoeg dus om een weddingplanner in te schakelen. Je huwelijk zelf regelen? Ja, dat gaat ook. Maar de hulp in huis hebben van een weddingplanner? Zo beleef je binnenkort gegarandeerd je droomhuwelijk in werkelijkheid.

Voor vragen omtrent onze mogelijkheden of over onze werking kan je steeds terecht bij ons online contactformulier. Perfect Celebrations probeert je zo snel mogelijk verder te helpen en wie weet gaan we binnenkort samen het perfecte huwelijk tegemoet!

 

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies!