Brigitte Kater

Brigitte KaterIn 1999 studeerde ik af aan de Hogeschool van de Provincie Antwerpen, richting Public Relations.

Hierna ben ik bij diverse bedrijven werkzaam geweest in de marketingcommunicatie. Ik heb veel ervaring in de organisatie van evenementen van groot (> 150 personen) tot klein (15 personen).

Hiernaast volgde ik allerlei opleidingen (Weddingplanner) en cursussen (gastvrouw/hostess) om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen/trends.

Ik beleef veel plezier aan de organisatie van evenementen. Ik vind het leuk te zien hoe mensen genieten en ze achteraf met een voldaan gevoel kunnen terugdenken aan het evenement.

In oktober 2010 ben ik gestart als Weddingplanner in bijberoep. Inmiddels heb ik meer dan 150 happy bruidsparen naar het altaar mogen begeleiden.

Sinds 1 februari 2014 ben ik full time Weddingplanner en Ceremoniemeester. U bent verzekerd van professioneel georganiseerde evenementen.

Hiernaast werk ik sinds maart 2015 als docente Weddingplanner bij het Centrum van Avondonderwijs in Antwerpen en hoofddocente Weddingplanner bij Syntra te Mechelen. Ik begeleid toekomstige vakgenoten naar hun droomjob! En sinds 2019 ben ik gestart met Perfect Coaching!

In 2024 staan wij met een prachtig team klaar om al uw persoonlijke evenementen tot in de puntjes te verzorgen!

Het begeleiden van bruidsparen maar ook het organiseren van evenementen zit in mijn genen. Het is mijn passie om van elk evenement een groot succes te maken!!! Dit maakt mij (samen met mijn dierbare gezin) ziels gelukkig!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies! of volg mij op Facebook LinkedIn  Pinterest of Twitter.