Draaiboek Huwelijk

Draaiboek HuwelijkWaarom een draaiboek voor jullie huwelijk?

Een goed draaiboek is cruciaal voor een vlot verloop van uw huwelijksdag. Een goede voorbereiding vermindert de kans op tegenslagen. Een must voor elk huwelijk! Waar bestaat een draaiboek uit?

Allereerst een chronologische verloop (tijdsschema) van de dag. Wie doet welke actie wanneer/hoe laat. Hierna worden alle afspraken per leverancier uitgeschreven. Hoe laat is de fotograaf aanwezig en tot hoe laat blijft deze? Wat rijdt er mee met de bus? Waar verzamelt de suite zich? Hoe laat is de kapster/visagist aanwezig en wie moet zij/hij naast de bruid verzorgen? Hoe gaat het bruidspaar het gemeentehuis en/of kerk binnen? Hoe laat is de openingsdans en op welke liedje.

Draaiboek HuwelijkAl deze aspecten worden beschreven zodat de Ceremoniemeester precies op de hoogte is van de afspraken, zodat hij/zij het bruidspaar op de huwelijksdag niet hoeft lastig te vallen. Wanneer de leveranciers hun afspraken niet nakomen kan hij/zij actie ondernemen (zonder dat het bruidspaar hiervan op de hoogte hoeft te zijn!).

Hiernaast beschikt het draaiboek over een lijst met contactgegevens (mobiele nummers leveranciers), routebeschrijvingen om de timing van de dag te bepalen en een calamiteitenpagina.

Een goede Weddingplanner of Ceremoniemeester werkt met een gedegen draaiboek.

Het is dé leidraad van een onvergetelijke huwelijksdag!

Zoekt u een Weddingplanner of Ceremoniemeester, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!