Huwelijk Jan & Sofie (Ceremoniemeester)

Ik heb zojuist weer een prachtige recensie mogen ontvangen. Fantastisch! Love my job #ceremoniemeester!
 

Lieve Brigitte,

Vanaf het allereerste contact was al onmiddellijk duidelijk dat jij professionaliteit als ceremoniemeester uitstraalt. Na je eerste bezoek om kennis te maken, was het voor ons duidelijk: jij had alle nodige skills om onze dag in goede banen te leiden!

Je luisterde naar ons, bracht ideeën aan (aan sommige dingen had ik zelfs nog niet eens gedacht) en dacht samen met ons na over onze dag. Je stelde een fantastisch draaiboek op dat tot in de puntjes was uitgewerkt. Aan werkelijk elk detail heb je gedacht.

Op de grote dag zelf is werkelijk ALLES perfect verlopen en dat hebben we aan jou te danken. Jij als ceremoniemeester zorgde ervoor dat alles en iedereen op de juiste plaats was, dat de timing juist zat, dat wij kleine euvels zelfs niet opgemerkt hebben, … Je hebt de decoratie op punt gezet, alle leveranciers perfect ontvangen en wegwijs gemaakt,… Jij stond klaar om het water van de bloemen te deppen, om drank uit te schenken voor de familie, met een zakdoek voor tranen, met dextro’s toen het nodig was 😉 en zoooveel meer!

Dat is niet alleen ons, maar ook onze familie opgevallen. Je stond niet enkel voor ons, maar ook voor hun klaar en wij hebben van hun dan ook vele complimenten over jou ontvangen.

Ontzettend hard bedankt voor je voorbereiding, je hulp, je steun en al het werk dat jij hebt verzet!

Sofie & Jan