Jouw Verhaal Ceremoniespreker

Jouw Verhaal Ceremoniespreker
Onlangs heb ik samengezeten met het prachtige duo Annick & Annick van Jouw Verhaal. Zij komen naar je toe, luisteren naar Jouw verhaal en schrijven een persoonlijke viering op maat. Zij kunnen tevens als ceremoniespreker optreden. Zo zorgen zij ervoor dat het belangrijkste moment in je leven een gebeurtenis wordt om nooit te vergeten!
Sommigen hebben er lang naar moeten zoeken, anderen overkomt het plots, maar één ding is zeker: wanneer je de liefde van je leven ontmoet, staat je wereld even stil.
Tijdens de verliefdheid zit onze buik vol vlinders die langzaam maar zeker plaats maken voor diep geluk dat we liefde noemen.
Hoe die ware er voor iemand uitziet, is voor iedereen anders en dat maakt het net bijzonder.
Je houdt intens van die ene persoon, diegene die jou aan het lachen brengt, die jou troost wanneer het moeilijk gaat, die ene die je begrijpt op momenten dat je jezelf niet helemaal meer begrijpt, diegene die zoveel meer voor jou betekent dan al de anderen, diegene die jou een warm gevoel geeft, diegene die net dat tikkeltje meer heeft dan alle anderen, diegene waarmee je graag je leven wilt delen.
De dag waarop je in het huwelijksbootje stapt, moet alles perfect lopen.
Even stilstaan bij jullie liefde te midden van familie en vrienden, mag hierbij zeker niet ontbreken.
Als ceremoniespreker maken en verzorgen Annick & Annick van Jouw Verhaal jouw viering op maat op eender welke plaats.
 
Annick & Annick vertellen Jouw Verhaal.