Locatiebezoeken Antwerpen

Locatiebezoeken Antwerpen
Afgelopen zaterdag ben ik met de studenten Weddingplanner bij Syntra Mechelen op stap geweest. We hebben zéér uiteenlopende trouwlocaties ‘t Antwerpse bezocht.
De eerste trouwlocatie was KAS, een prachtig mooie locatie gelegen op Linkeroever. Deze moderne locatie beschikt over 3 feestzalen met prachtig uitzicht over de Schelde. Ook zéér geschikt voor huwelijksfeesten in het najaar en winter!

Photocredits: Fille Roelants

Hierna hebben we trouwlocatie HAVN Church bezocht, bekend van de 4 Gin’s! Deze unieke feestlocatie is gevestigd in de voormalige Noorse Zeemanskerk, een plaats die herinneringen creëert tussen de onstopbare afwisselingen van eb en vloed!

Photocredits: Salino.be

Na een korte lunch, kregen we een heerlijke verse icetea aangeboden bij de 3e trouwlocatie De Serre. Een verborgen pareltje! De Serre is gelegen in het hartje van de binnenstad en ademt rust en ruimte. De Prairietuin met bijbehorende zonnewijzer is uniek in zijn soort. Buiten onder de veranda doet Parijsachtig aan en de groene ruimte binnen is absoluut super origineel!

Natuurlijk hebben we onderweg nog een heerlijk Eclair gegeten bij Chezclaire. Een musthave voor elk dessertenbuffet!

Photocredits: Eventonline.be

Hierna waren we te gast op de 4e trouwlocatie kasteel Hof ter Linden in Edegem. Het classicistisch kasteel is gelegen in een sterk beboomd domein met een prachtige oprijlaan. Er zijn verschillende kleine zalen te huren. De renovatiewerken aan de 2 koetshuizen zijn bijna klaar. Het kasteel zelf is in 2020 aan de beurt. Eerst worden de zalen beneden weer in oorspronkelijke staat teruggebracht. Hierna zijn de kamers boven aan de beurt.

Photocredits: Salino.be

En onze laatste stop was Salons van Edel in Wilrijk, waar we super zijn ontvangen door Martine! Het gerenoveerde kasteel Hof Terbeke is een absolute first class trouwlocatie. Een prachtige ceremonie in een mooie tuin uitkijkend naar een pittoreske boerderij. Gelegen in het groen, maar super centraal (aan het einde van de A12)! Absoluut goede prijs-kwaliteit verhouding!

Kortom, het was een zéér geslaagde dag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *