Thema: Vintage

Maison PapillonThema: Vintage, Maison Papillon
Vintage is een enorm opkomende trend. Een prachtig thema voor uw (huwelijks) feest. Wanneer spreken we van vintage? Iets wordt gezien als vintage als het voorwerp minstens dertig jaar oud is. Steeds meer mensen kiezen voor vintage omdat het voor hen unieker aanvoelt. Achter elk voorwerp schuilt een verhaal.
Maison Papillon is een stylingsbedrijf dat graag uw feest aankleedt. Na het bespreken van uw wensen zal Maison Papillon inspelen op uw ideeën door een moodboard, ook wel een inspiratiebord genoemd, te maken. Dit moodboard bestaat uit verschillende foto’s om de juiste sfeer weer te geven. Achteraf zal er een stylingsplan worden gemaakt met hierin welke materialen waar in de feestzaal geplaatst zullen worden met natuurlijk een kostenoverzicht.
Het is mogelijk om (bijna) alle Vintage spullen  te huren bij Maison Papillon. Denk maar aan champagnecoupes, een zilveren kaarsenkandelaars, porseleinen borden, een grammofoonspeler etc. Maison Papillon is continu opzoek naar nieuwe items.
Mooie momenten vier je in stijl!
Perfect Celebrations werkt nauw samen met Maison Papillon, zodat u met een gerust hart volledig kunt genieten van uw (huwelijks)feest! Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *