Bezoek Silverspoon

Bezoek Silverspoon
Afgelopen dinsdag zijn de dames van de opleiding weddingplanner bij Syntra Mechelen samen met mij met open armen ontvangen bij een van de prominenste cateringspartijen van België: Silverspoon. Na een vlotte bedrijfspresentatie mochten wij van allerlei heerlijke hapjes proeven. We hebben ons dus heerlijk laten verwennen.
Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! “Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.
Het geheim van een schitterend feest schuilt niet in het budget maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Streven naar een climax en het inbouwen van verrassingselementen zorgen voor extra ambiance.”
Silverspoon heeft veel ervaring in het organiseren van stijlvolle evenementen en het professioneel bedieningspersoneel staat garant voor een feilloos verloop van uw huwelijks feest, communie, jubileum, verjaardagsfeest en babyborrel.
 
Kortom bent u op zoek naar een hoogwaardige cateringspartner tegen nog een betaalbare prijs, dan moet u zeker bij Silverspoon zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *