Bruidsmode trends 2017

Bruidsmode trends 2017
Bron: PinterestBen jij verloofd en van plan om dit jaar te gaan trouwen? Dan moet je zeker op de hoogte zijn van de laatste bruidsmode trends voor 2017.
De eerste en meest populaire trend voor het komende jaar zijn zeker de transparante trouwjurken in combinatie met kant.
Daarnaast heb je de trend van de diepe decolletés en open ruggen. Deze details kan je terug vinden heel veel trouwjurken. De open rug wordt bedekt met een transparante stof. Hetzelfde geldt voor de diepe decolletés.
Ook de bruidsluiers (waardoor de bruid wordt beschermd voor de kwade geest) is weer helemaal terug! Tegenwoordig is erg veel keuze. Je kan hem verwerken in je kapsel, zodat hij mooi op je rug valt. Maar het kan ook bevestigd worden aan een hoedje of bloemenkrans.
TIP : Vraag aan je mama of oma of zij hun sluier nog hebben, zodat je die kunt gebruiken of een ander onderdeeltje van hun trouwjurk. Zo ontstaat een traditie.
Als laatste trend die zeker vermeld moet worden, is de tweedelige trouwjurk (top cropped wedding dress). Deze was vorig jaar al aan het opkomen maar wordt steeds populairder. Het bovenstuk kan na de huwelijksdag nog gedragen worden op een gewone rok. Bovendien is een los bovenstuk erg handig voor de zwangere bruid!