Dé trouwjurk van 2021

Dé trouwjurk van 2021!

Als je gaat trouwen wilt u toch altijd wel graag op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Laten we vandaag kijken naar dé trouwjurk voor 2021.

De trouwjurk is hetgeen waar de bruid het meest naar uitkijkt. Meeste bruiden weten van kleins af aan al welke jurk en hoe hun trouwdag eruit moet zien. Sommigen hebben nog niet echt een idee. Gelukkig zijn er verschillende jurken voor iedereen.

Zo is de trouwjurk met een sleep aan de mouwen dit jaar helemaal in. Door de sleep aan de mouwen geeft het een spookjes effect.

Dé trouwjurk van 2021

Bron: Pinterest

Bigger & bolder is ook helemaal in dit jaar. Dan moet je denken aan jumpsuit of kostuums, gekleurde en zelfs jurken met prints. Perfect als je wat diversiteit op je jurk wilt laten zien. Balloon sleeves jurken horen dit jaar ook bij de trend.

Wil je niet voor een traditionele witte trouwjurk kiezen? In 2021 maken gekleurde jurken weer hun rentree! Denk bijvoorbeeld aan de kleur zalm roze, koraal blauw en zelfs een gele trouwjurk is mogelijk.

Mocht je een bruidswinkel gaan bezoeken, doe dan eerst even op Pinterest wat inspiratie op. Vergeet ook zeker niet vooraf een afspraak bij de winkel te maken, zodat ze voldoende tijd voor je reserveren. En neem maximaal 3 personen mee. Want hoe meer meningen hoe moeilijker het kiezen wordt. Mocht je de trouwjurk aan hebben, loop er eens mee en er ook zeker mee zitten! Dan weet je dat hij ook comfortabel zit. En last but nog least: het is not done dat bruidswinkels een betaling vragen om te mogen passen!

Veel plezier met het uitzoeken van de juiste trouwjurk!! Wil je meer inspiratie?

Heb je hulp nodig bij de organisatie van je huwelijksdag of zoek je een ceremoniemeester? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.