Foodtrends 2021

Foodtrends 2021

Lekker eten mag op een huwelijksfeest zeker niet ontbreken. Hierbij de laatste food trends van 2021.

Vegan is hot! De laatste jaren zijn er meer en meer mensen bewuster gaan denken over welk soort eten ze aan hun gasten willen serveren. Zeker met alle intoleranties, kiezen steeds meer mensen voor vegan. Gelukkig zijn tegenwoordig goede Vegan leveranciers met een ruime keuze aan lekkere en gezonde gerechten.

 

Donuts zijn de nieuwe cupcakes! In plaats van cupcakes te serveren, kan je je gasten laten smullen van donuts! Er zijn verschillende manieren om de donuts op een leuke manier te presenteren. Zo kan je gebruik maken van een heuse donutwall! Op deze manier hoeven jullie gasten alleen maar de donuts van de wall te nemen. Een andere nieuwe trend is de donuttaart. Zo presenteer je de donuts ook nog eens op een leuke en originele manier.

 

Foodtrends 2021

Foodtrends 2021

Een hartige tafel met kleine hapjes is ook helemaal in. Op deze manier kunnen jullie gasten zelf hun favoriete eten kiezen. Denk hierbij aan een kaasbuffet of een lekkere tapasbuffet. Jummie! Op deze manier bieden jullie de gasten een gevarieerd aanbod en het presenteert ook nog een super leuk! Daarnaast is het ook nog eens handig, want dit buffet kan wat langer gedurende de avond blijven staan!

 

De échte foodtrends 2021 is de Kaastaart. Deze heeft dit jaar zijn debut gemaakt. Verwar dit niet met de cheesecake, want we praten nu over werkelijke kaastaarten. Weg met de traditionele trouwtaart maar lekker smullen van een taart opgemaakt uit verschillende soorten kaas! Het ziet er niet alleen voortreffelijk uit, het is ook nog eens razend lekker! Ook deze taart kan je wat langer gedurende de avond laten staan, zodat je gasten kunnen blijven smullen. De échte kaasfans kunnen helemaal uit hun dak gaan!

 

Jummie! Veel eetplezier!!

 

Voldoende inspiratie met deze foodtrends 2021, check zeker mijn Pinterest? Heb je hulp nodig bij de organisatie van je huwelijksdag of zoek je een ceremoniemeester? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.