Inspiratie van de Royal Wedding

Inspiratie van de Royal Wedding
Afgelopen weekend hebben we mogen genieten van de prachtige huwelijksdag van prins Harry en zijn Meghan. Wellicht moeilijk om te evenaren, maar we kunnen er zeker inspiratie uit halen!
 
Een gepersonaliseerde welkomst cocktail
De avondgasten ontvingen bij ontvangst een heerlijk welkomst cocktail met de naam: “When Harry Met Meghan”!
 
De Tequila Bar
Ook was er een tequilla bar aanwezig! Helaas stond George Clooney niet achter de bar! Maar dat mag de pret zeker niet gedrukt hebben. Presenteer de tequila bar op een originele manier, bijvoorbeeld door ze in een buffet op te stellen. (foto: Abby Grace Photography)
 
  
Food displays
Harry en Meghan zijn helemaal met de tijd mee. Ze hadden voor de receptie gekozen voor het walking diner concept. In de prachtige tent stonden op verschillende plaatsen displays (buffetten) opgesteld. Hierdoor werd de receptie geen stijve bedoeling, maar konden de gasten zelf hun hapje en drankje ophalen aan een van de prachtige opgemaakte buffetten.
 
Champagne Toren

Hoe koel is dat! Bij aanvang van de receptie kregen de gasten een glaasje champagne aangeboden vanaf een prachtige champagne toren!

  
A Classic car

De newlyweds, reden in een prachtige classic car naar hun huwelijksreceptie. Bij de zilverblauwe Jaguar hoorde een complexe nummerplaat. Dit was niet zomaar een combinatie van cijfers en letters maar wel hun huwelijksdatum!

 
Suikerspin

Passend in het thema kermis ontvingen de gasten bij het dessert “Candy Floss”. Een kleine suikerspin, prachtig geserveerd in een mooi cocktailglas overgoten met rosé champagne. Yummie! (foto: Eva Lin Photography)

 
Late-Night snack mini Pizza

Succes verzekerd! De feestgangers kregen rond middernacht mini pizza geserveerd in prachtig gepersonaliseerde pizzadoosjes!

Vuurwerk

En als afsluiter konden de gasten genieten van een prachtig vuurwerk met een groot aantal special effects! Trouwens ook in België te boeken tegen betaalbare prijzen bij Caffero!

(bron tekst Brides.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *