Love story Céline & Jacques

Er zat eens (Love story Céline & Jacques)
Er zat eens een prachtige jonge dame (Céline) gezellig met een vriendin op het terras. Toen daar plotsklaps een knappe jongeman (Jacques) voorbij kwam gewandeld. Céline zei tegen haar vriendin: “ Dat vind ik nou eens een mooie man. “ Waarop de vriendin antwoordde: “Dat is Jacques!” En de steen voor deze love story werd gelegd. Eind september mocht ik dit droomkoppel als weddingplanner begeleiden tijdens hun 2 huwelijksdagen. En Wauw! Het was prachtig!. De eerste dag zijn we met een beperkt aantal gasten naar het prachtige gemeentehuis van Brecht vertrokken. Hierna volgde een uitgebreide lunch bij Casa Riketsa, verzorgt door Silverspoon.
2 dagen later, vond de prachtige alternatieve ceremonie verzorgd door Manu Roothoofd plaats in de 2 indrukwekkende Iglo tenten van Casa Riketsa. Aangezien er enkele BV’s aanwezig waren, hebben we gekozen om de muziek tijdens de ceremonie door een gospel koor te laten verzorgen. Ze voerde een ware battle op voor het bruidspaar!
De gasten werden wederom op hun wenken bediend door Silverspoon. De band van Manu bracht de gasten in de juiste feeststemming. En als klap op de vuurpijl zong Belle Perez (een goede vriendin van de bruid) live de openingsdans voor het bruidspaar.
Kortom, we hebben meer dan de liefde gevierd tijdens deze 2 fantastische huwelijksdagen! Céline en Jacques, super bedankt dat ik jullie Weddingplanner mocht zijn!!
Photocredits: Studio4

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *