To Do List trouwen.

to do list trouwenGefeliciteerd, u gaat trouwen! Er komt veel op u af, waar begint u aan. Hierbij ontvangt u een korte to do list voor de komende weken/maanden.

 1. Inventariseer hoeveel mensen u gaat uitnodigen, dit heeft invloed op de keuze van de feestlocatie
 2. Stel een budget op (bijv. in Excel) en update deze regelmatig, zo houdt u overzicht
 3. Leg zo snel als mogelijk uw feestlocatie vast, deze zijn schaars en zeker in het hoogseizoen (mei t/m oktober).
 4. Nu de huwelijksdatum is vastgelegd, mag u ook alvast naar het gemeentehuis gaan (officieel kunt u pas 6 maanden voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, maar wellicht kunt u wel alvast een voorkeursuur aangeven.
 5. Voor diegene die voor de kerk gaan trouwen, leg deze ook maar vast. Voor de alternatieve ceremonie, zoek alvast. Ook deze mensen zijn schaars en zeker in het hoogseizoen snel bezet.
 6. Stuur na de huwelijksaankondiging uw gasten alvast een Save-the-date kaart toe
 7. Oriënteer hoe uw huwelijksdag eruit gaat zien (ruwe dag planning, maar ook themahuwelijk bijv. Vintage of keuze kleur)
 8. Zoek een fotograaf in de stijl die u graag ziet. Deze zijn in diverse prijsklassen te vinden, shoppen is zeker een must.
 9. Zoek alvast uw trouwkleed uit, maak vooraf een afspraak met de betreffende boetiek.
 10. Zoek een Ceremoniemeester of Weddingplanner, laat u helpen door de professionals van het vak. Het scheelt u enorm veel tijd én geld! Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste trends. Zo kunt u vooraf al genieten van de organisatie.
 11. Kies het trouwvervoer, DJ/band, aankleding feestzaal, ringen, openingsdans, bloemen, lingerie, schoenen, drukwerk, kapper, visagist, bedankjes…

Kortom een hoop werk te doen. Heel veel succes met de voorbereidingen. Mocht u een Weddingplanner of Ceremoniemeester nodig hebben, neem gerust contact met ons op.

Hierbij enkele handige To do list trouwen apps,

Neem nu geheel vrijblijvend contact op voor een intakegesprek!