Trouwtrends 2018

Van harte proficiat! 2018 wordt JULLIE jaar! Ik volg altijd de internationale trouwtrends nauw op de voet. Hierbij de trouwtrends 2018 met als algemene conclusie: het natuur aspect blijft groeien!

Wedding Styling
Een aantal trends uit 2017 zullen zich in 2018 ook verder doorzetten. Denk hierbij aan de geometrische vormen of de groene bladeren. Natuurlijk zijn er ook nieuwigheden te melden zoals het gebruik van mineralen in combinatie met grijsblauw met oud roze. Wat denk je van het ultra violet, wauw!
Eten
Foodsharing, waarbij er een grote schaal met eten op de tafel wordt gezet, waarbij de gasten zelf kunnen nemen. Deze trouwtrend zal zeker in 2018 verder vervolg krijgen. Walking diner, waarbij een klein aantal zittafels gecombineerd wordt met statafels zodat er actief gegeten en gebabbeld kan worden blijft zéér populair.
Trouwjurk
Zeker in de winter en vroege voorjaar komen de capes helemaal in. Ook (pof)mouwen zullen hun plaats in de bruidsjurken krijgen. De combinatie van een trouwjurk met een stoer spijkerjasje passend bij een Bohemian trouwthema mag zeker niet ontbreken. En wat denk je van roze of paarse schoenen onder een witte jurk!
En tot slot: handgeschreven tekstborden mogen zeker niet ontbreken!
Succes met de voorbereidingen! Wil je nog meer inspiratie, neem dan contact met ons op of check onze pinterestpagina!
 
Bron foto’s: Pinterest

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *