Two+Us 29 april 2022

29 april 2022, na 12 jaar uitstel door allerlei omstandigheden was het eindelijk zover. Heidi & Ivan stapten in het huwelijksbootje! En dit dankzij de hulp van Weddingplanner Brigitte Kater van Perfect Celebrations. Want hun huwelijksdag werd hen dankzij een groot aantal Huwelijksleveranciers cadeau gedaan.

 

TWO + US Wereldtournee

Dit speciale “Two+US”project is onderdeel van een wereldtournee. België was de eerste in de rij. 24 mei is het de beurt aan Brazilië. “Met dit sociale project wilde ik iets terugdoen voor de maatschappij. Sommige mensen kunnen gewoon ontzettend veel pech hebben zoals Heidi en Ivan.”, aldus Brigitte Kater van Perfect Celebrations.Two+Us

Het was absoluut een TOP dag! Alle leveranciers hebben het beste van zich laten zien. Zo was make up artieste Sanne de Lee al om 07.00 uur in de weer. Na het moment suprême, vertrok het gezelschap naar het gemeentehuis van Brasschaat, waar de Zingende Ober hen opwachtte. Robert Smits heeft alles op foto vastgelegd. Bloemen van Hooydonck heeft voor alle prachtige bloemdecoraties verzorgd. De trouwjurk heeft Heidi mogen uitkiezen bij het Bruidsparadijs en Ivan heeft zijn trouwkostuum mogen dragen via herenmode DeWaele. De bruidskindjes hadden hun galajurk via Zoë en Zita geschonken gekregen.

 

Om 17.00 uur vond de huwelijksceremonie plaats op het strandje bij het Boothuisje in Brasschaat. Manu Roofthooft heeft o.a. de receptie nadien voorzien van live muziek, waarna de b-que aangestoken werd aangeboden door Traiteur Gysels. Natuurlijk mocht ook de bruidstaart (geschonken door Bakkerij van Opstal) niet ontbreken. Deze werd met vuurwerk binnengebracht, traditioneel op het liedje le lacs du connemara. Er werd vrolijk met servetten gezwierd. Na de openingsdans was het de beurt aan DJ Michel voor de Karaoke avond.

Samen met het werk van 3 fantastische studenten weddingplanners van Mel Events, Lof Joe Toe en Everything Else Events was deze dag een groot succes.

“We zijn Perfect Celebrations en alle leveranciers zéér dankbaar. We beseffen nog steeds niet helemaal wat er afgelopen vrijdag allemaal is gebeurd”, aldus een geëmotioneerde Heidi en Ivan.

 

Trouwplannen en wil je hierbij wat extra hulp? Neem dan contact op.