Weddingplanner worden?

Weddingplanner worden?
Heb je altijd al gedroomd om Weddingplanner te worden? Wil je naast je huidige job is creatiefs gaan doen en hou je van mensen? Schrijf je dan snel in voor de opleiding Weddingplanning bij Syntra Mechelen. In deze uitgebreide cursus leer ik je alle kneepjes van het Weddingplanner vak!

Wat houdt de opleiding Weddingplanning bij Syntra in?
• Gedurende 40 lesavonden leer ik je alles over het beroep Weddingplanning, zodat je na het afronden van deze opleiding jezelf een échte Weddingplanner kunt noemen!
• Je bestudeert de trouwtrends, denkt na over thema’s en maakt een moodboard
• Je leert een uitgebreide retroplanning en draaiboek te maken
• Je leert over de geschiedenis en huwelijksetiquette
• Je leert om te gaan met moeilijke klanten (Bridezilla)
• Je leert welke formaliteiten er nodig zijn om in het buitenland te trouwen
• Je leert over trouwbudgetten
• Je begint al een leveranciersnetwerk op te zetten
• Je bezoekt gedurende de opleiding diverse leveranciers met de klas
• Je leert hoe een huwelijksceremonie in elkaar te steken

Review Jan Bikkembergs van Vievent:
“Met veel enthousiasme ben ik aan de cursus wedding planning begonnen omdat ik vooral op zoek was naar een kijk achter de schermen van deze sector. Naast de theoretische kant van de zaak die uiteraard belangrijk is wou ik vooral aanvoelen hoe het er in de echte praktijk aan toe ging en een duidelijke blik over deze business krijgen.
Die blik achter de schermen hebben we van Brigitte zeker gekregen. Ondanks het feit dat ik door het werk niet steeds aanwezig kon zijn om de activiteiten kreeg ik via de medestudenten en Brigitte zelf in de volgende les steeds een goed beeld over het reilen en zeilen. Ook vond ik het belangrijk om de sector te leren kennen. Wie zijn de spelers, hoe zien de reeds bestaande bedrijven eruit, wat doen ze en hoe werkt het wereldje. Daar Brigitte een heel open persoon is en veel wil delen met de studenten is ook dit aspect meer dan voldoende aan bod gekomen. Zo hebben we naar mijn gevoel dan ook een goed beeld hoe deze sector eruit ziet, wie de spelers zijn, wat er allemaal leeft en hoe je je eigen zaak al dan niet kan opstarten. Ik vond het dan ook plezant om wekelijks de trip naar mechelen te maken om samen met een heel fijne groep van medestudenten en een zeer enthousiaste leerkracht een fijne opleiding te genieten en deze hopelijk de komende week succesvol af te ronden.”

Dank aan Syntra, mijn medestudenten en Brigitte.

Kortom, wil je Weddingplanner worden of lijkt dit beroep je interessant. Neem dan zeker even contact op met Syntra en schrijf je alvast in! Zo is je plekje verzekerd. Ik zie je graag 28 september!

https://www.syntra-ab.be/opleidingen/weddingplanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *