Trouw trends 2021

Trouw trends 2021

Als je gaat trouwen wil je toch altijd wel graag op de hoogte zijn van de trouw trends 2021. Laten we ons vandaag focussen op de kleuren van dit jaar.

Zo zijn de kleuren koper, koraal en bruin helemaal in dit jaar. Je kunt de kleuren op verschillende manieren in je huwelijksdag verwerken. Je kunt kleine of eventueel grote decoraties in deze kleuren uitvoeren. Bijvoorbeeld  de tafels en stoelen in de kleur koper, koraal of bruin. Of je laat deze kleuren in de bloemen terugkomen. Maar ook de jurken van de bruidsmeisjes is mogelijk. Vergeet ook niet deze pachtige kleuren te verwerken in je save the date of trouwuitnodigingen. Op deze manier is jouw huwelijksdag één geheel!

Trouw trends 2021

Bron: Pinterest

Trouw trends 2021 voor de bruid. Deze kleuren kunnen perfect voor je make-up. Wil je de kleuren toch op een anderen manier laten terugkomen dan kan je ook altijd nog kiezen voor accessoires in deze kleuren.

Trouw trends 2021 voor de bruidegom. Als je van een uitdaging houdt waarom dan niet een pak met een van deze kleuren. Is dit niet iets voor je, geen probleem je kunt ook accessoires aandoen in deze kleuren. Hierdoor brengt je dan toch op jouw manier de kleuren terug in uw wedding.

Ook kan je de kleuren mengen met elkaar. Wat dacht je van de bruidsmeisjes aankleden met deze kleuren. De één een koperen jurk de ander een koraal jurk en zelfs misschoen wel een met een bruine jurk. Bloemen met deze kleuren mengen in je bruidsboeket. Zoals je ziet kant je heel creatief zijn met deze kleuren. En ze zijn zéér goed te combineren.

Met de trouwtrends 2021 zijn we helemaal klaar voor het seizoen! We kunnen niet wachten. Meer info, neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer trouwinspiratie nodig? Check ons Pinterest board!