Prijs Weddingplanner

Wat kost een Weddingplanner?

Prijs Weddingplanner

Fotocredits : Cas Janssens

Het beroep Weddingplanner is relatief nieuw in België. Hierdoor denken vele mensen: “Een Weddingplanner is duur en alleen weggelegd voor het hogere segment”. Onzin, natuurlijk kost een Weddingplanner geld, maar als u hem/haar slim inzet, scheelt het ook enorm veel geld.

Hij/zij kent immers de marktprijzen waardoor u de scherpste aanbiedingen krijgt. Een goede Weddingplanner geeft de kortingen die hij/zij heeft bedongen door aan u. Daar wordt hij/zij immers voor betaald.

Tevens zal hij/zij u inspireren met de laatste trouw trends en helpt zij met de planning zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar uw huwelijksdag. En op de huwelijksdag zelf staat hij/zij in voor een vlot verloop, lost eventuele problemen op, zodat u zorgeloos kunt genieten van deze fantastische dag!

Een Weddingplanner is er vooral voor bruidsparen die weinig tijd en inspiratie hebben en graag de coördinatie uit handen geven. Natuurlijk blijft u diegene die de beslissing neemt.

Perfect Celebrations houdt een tarief van € 85,00 per uur aan. U moet rekenen tussen de 30 en 50 werkuren (afhankelijk van het project). Dit is inclusief de begeleiding op uw huwelijksdag zelf.

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak met ons en laat u inspireren!

Neem nu contact met ons op of volg mij op Facebook LinkedIn  Pinterest of Twitter.